IMG 583642pct

Werkplaats

gratis advies aanvragen
Op hoogte
Rondvliegend stof en veel machinegeluid

Werkplaatsen vragen om unieke geluidsinstallaties.

Hout of metaalbewerking, autoreparatie, machine vervaardiging of andere vormen van werkplaatsen hebben allemaal unieke eigenschappen.

Op basis van de unieke eigenschappen van de ruimte en werkzaamheden configureren wij geluidsinstallaties met bijvoorbeeld voldoende dB's om de machines te overteffen of stofdichte luidsprekers ter bescherming. Ook heeft Sol 4 veel ervaring in ATEX gebieden. 

Met jarenlange ervaring adviseren, ontwerpen en monteren we geluids- en omroepinstallaties voor ieder bedrijf vol passie en vakmanschap. Wij maken geluidsinstallaties voor magazijnen, bedrijfshallen, warehouses en werkplaatsen. Ook ruimtes zoals kantoren en kantines worden hierbij zeker niet vergeten.

We zorgen dat de geluidsinstallatie werkt én eenvoudig te bedienen is.

De 6 grootste voordelen van werken met muziek op de werkvloer:

Verbeterde productiviteit:
Muziek kan de productiviteit van medewerkers verhogen door een positieve sfeer te creëren en hen gemotiveerd te houden tijdens repetitieve taken zoals het inpakken van bestellingen of het sorteren van producten.

Stressvermindering:
Muziek kan stress verminderen en een ontspannen omgeving bevorderen, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren en minder vatbaar zijn voor stressgerelateerde problemen.

Verbetert moraal en teamgeest:
Het luisteren naar muziek kan de algehele stemming van het personeel verbeteren en de teamgeest versterken, wat kan leiden tot een positievere werkomgeving en betere samenwerking.

Afleiding van omgevingsgeluid:
In een fulfilmentomgeving kunnen er veel omgevingsgeluiden zijn van machines, verkeer en andere bronnen. Muziek kan dienen als een aangename afleiding en helpen bij het verminderen van de impact van storende geluiden.

Verhoogt de werkefficiëntie:
Het ritme en tempo van de muziek kunnen helpen bij het creëren van een gestructureerd werktempo, wat kan bijdragen aan een efficiëntere verwerking van orders en logistieke taken.

Klanttevredenheid:
Tevreden en productief personeel kan leiden tot een betere klantenservice en snellere orderverwerking, wat op zijn beurt kan leiden tot een hogere klanttevredenheid.

Sol 4 Audio Bedrijfshal

Muziek is heel erg bepalend voor de sfeer op de werkvloer.

Behalve dat mensen productiever zijn en sneller werken zorgt het juiste geluid op de werkvloer om voor minder ziekteverzuim. Muziek speelt zelfs een dusdanig belangrijke rol op de werkvloer dat niet alleen goede koffie nodig is voor een goede werkdag, maar ook een dosis muziek..

Machinegeluid
Sol 4 Audio Bedrijfshal

Versterkers, tuners, luidsprekers en pauze-alarmeringen

ALTIJD UIT VOORRAAD LEVERBAAR

In ons magazijn hebben wij altijd diverse componenten staan. Zo kunnen we zeer snel leveren en vervangen. Bovendien houden we er in onze werkplanning altijd rekening mee dat er ruimte is voor spoedgevallen. Vervangen doet Sol 4 Audio veelal dezelfde werkdag, of de volgende werkdag. Met regelmaat zijn wij ook in de avonduren actief. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd.

Grote voorraad

Snel geleverd

Vakkundig gemonteerd

Op zoek naar muziek op de werkvloer? Wij doen niets anders dan geluidsinstallaties realiseren!

Op zoek naar muziek op de werkvloer? Wij doen niets anders dan geluidsinstallaties realiseren!

Het is mogelijk om verschillende geluidsniveaus in verschillende zones te creëren.

Verschillende audiobronnen op verschillende plekken? Ook dit is mogelijk!

Voor 250 verschillende bedrijven monteren we zo'n 2500 luidsprekers per jaar!

Wij werken onder andere voor:

Ptr holland bv
Dun Yong
Ecco
DentSply
Bakker goedhart logo kroon
BLOMdsw
Logo RET
Pfizer.svg
IDEMIA logo.svg
Bas Boer Noten
HBM Machines
Oliebron 5 1080x323
GXO logo
Ikea logo
CVrolijk
Cropped KS MW Tekengebied 1
TFC Holland
Monta
Voets logo
BVB Substrates logo 2017 300x206 1
Geerlofs
RB logo met slogan   kopie
Radio fm icon

RADIO EN MUZIEK

Internettuners zitten in vrijwel ieder project.. Hiermee is het mogelijk om kraakhelder radio te luisteren van vrijwel iedere radiozender ter wereld. Andere audiobronnen die gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld: FM/DAB+ radio’s, Spotify Connect en Bluetooth.

Microphone voice icon

OMROEP-INSTALLATIE

Met een omroepmicrofoon is het mogelijk om boodschappen om te roepen over de  geluidsinstallatie.
Voorafgaand klinkt er een vriendelijke ding-dong. Dit geeft de boodschap extra attentiewaarde mee.

Clock with white face

PAUZE-SIGNALERING

Sol 4 levert systemen om geautomatiseerde geluiden te spelen. Met een planning op basis van dag en tijd kunnen wij audio, met zowel spraak als een geluid afspelen. Ook handmatig starten van geluid is mogelijk. Bijvoorbeeld met een balie-bel.

Fire

BMI en GBS

Onze apparatuur beschikt over prioriteitsbepaling. Hierdoor is het mogelijk om de geluidsinstallatie automatisch uit te schakelen als de brandmeldinstallatie (BMI/BMC) ingeschakeld wordt, of de hele installatie uit te schakelen via een GBS.

Onze projecten

Meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Neem contact met ons op voor vragen en tarieven. Wij voorzien u graag van alle informatie!

Sol 4 V.O.F. 
Hoog-Harnasch 26
2635 DL Den Hoorn

015-8896709
info@sol4.nl

Stel een vraag

Wat onze klanten zeggen

WhatsApp Image 2018 10 18 at 14.13.44

Fruit op je werk

Ron van der Horst, Facilitair manager: In Moordrecht maken wij al langer en naar tevredenheid gebruik van de door SOL4 geïnstalleerde muziekinstallatie. Deze is voor onze collega’s in de productiehal die dagelijks het fruit verpakken voor onze klanten erg belangrijk.

Toen ik onlangs in onze nieuwbouw locatie in Zwolle kwam miste ik daar de verdeling van de muziek in onze productiehal, daarna direct met Peter van Beek contact opgenomen en direct was er een fijn en duidelijk contact over de te plaatsen nieuwe SOL4 muziekinstallatie voor Zwolle. Na een paar keer kort overleg is de installatie nu geplaatst en de collega’s in Zwolle (en ik zelf ook ) zijn er erg blij mee omdat de muziek nu mooi verdeelt wordt via de aanwezige speakers en niet meer zoals het ervoor over een speaker die op een centrale plek stond, met als resultaat  een beter verdeeld en rustiger geluidsniveau in onze productiehal geeft. Wij zijn erg tevreden over het directe contact, de installatiewerkzaamheden en het eindresultaat voor Zwolle, Peter bedankt zover en zeker tot een volgende keer.

WHC 785x0 c default

Lentiz MBO Westland

"We kunnen ons publiek nu duidelijk toespreken. De verstaanbaarheid is fantastisch."

PRISMA

Prisma Coatings

"Voorheen hadden we krakende oren. Nu is het geluid overal hetzelfde en altijd een goed bereik."

ISERO B.V.

STRENG GROWERS

Focus

100% FOCUS OP (100 VOLT) GELUIDSINSTALLATIES

Keuze

MERK ONAFHANKELIJK SPECIALIST

Voorraad

EIGEN VOORRAAD, KORTE LEVERTIJDEN

Onderhoud

VOOR ONDERHOUD EN STORINGEN ALTIJD BEREIKBAAR

Contact

Sol 4 V.O.F. 
Hoog-Harnasch 26
2635 DL Den Hoorn

Telefoon: 015-8896709
E-mail: info@sol4.nl

Website ontwerp en realisatie: SIER Activiteiten