Muziek op de werkvloer

Muziek tijdens het werk is belangrijk!

... en dat is zelfs wetenschappelijk bewezen!

95% van werkend Nederland vindt werken met muziek leuker en meer dan 80% van de mensen zegt harder te werken met het juiste achtergrondgeluid.
Op kantoor, in de werkplaats en in de bedrijfskantine draagt muziek bij aan een gezellige werksfeer. Radio luisteren is daarbij onverminderd populair en zorgt voor de nodige arbeidsvreugde.

Muziek op de werkvloer is een secundair proces in het bedrijf, maar wel met enorme invloed op de primaire bedrijfsprocessen. Reden genoeg om na te denken over de audio inrichting van bedrijfsruimtes met slimme, doordachte audiosystemen, die overlast tegengaan en irritaties verminderen. Door gebruik te maken van bestaande producten en technieken in combinatie met de kennis van Sol 4 zijn wij instaat om deze systemen op maat te calculeren op basis van de unieke eigenschappen en kenmerken van het bedrijf.

We zorgen dat de geluidsinstallatie werkt, eenvoudig te bedienen is en voldoet aan de normen gesteld door de NEN en ARBO wetgeving.

(achtergrond)Muziekinstallatie

Professionele geluids- of muziekinstallatie voor diverse toepassingen, dat is het expertisegebied van Sol 4. Wij leveren en installeren maatwerk geluidsinstallaties op basis van uw specifieke wensen.

Omroepinstallatie

Sol 4 is specialist in omroepinstallaties. Bedrijven, instellingen, winkels en sportverenigingen zijn veelal toepassingsgebieden voor omroepinstallaties.

 

Pauze alarmering

Voor veel bedrijven hebben wij al pauzealarmering geïnstalleerd. Vaak is dit eenvoudig te implementeren in bestaande geluidsinstallaties.Wij adviseren u hier graag over.

Wij werken merk-ofhankelijk en komen daardoor tot de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Apart-Audio

Sol 4 is dealer van Apart Audio.

Sol 4 werkt volledig merkonafhankelijk omdat wij de componenten uitkiezen welke het beste passen bij uw vraagstuk. Toch hebben wij een merk dat aansluit bij de meeste vraagstukken uit de markt, Apart Audio.

Apart Audio biedt een compleet assortiment aan luidsprekers en audio apparatuur. Uiterst betrouwbare producten voor industrieel gebruik tegen scherpe tarieven.
Bovendien ontvangt u op alle producten van Apart Audio 5 jaar fabrieksgarantie!

Naast producten van Apart leveren wij ook de producten van RCF, PASO, Optimus, TOA, BOSE, Bosch, Merlaud en vele anderen.

Bekijk het filmpje over Muziek op de werkvloer. Uitgezonden door RTL Z.

Werkwijze

Kenmerkend aan onze werkwijze is dat het start met een goed inventarisatiegesprek. Hierin nemen wij uitgebreid de mogelijkheden door en adviseren u graag. Vervolgens maken wij aan de hand van de metrage en specifieke kenmerken van de ruimte(s) een plan over de audio-inrichting. In dit plan telt niet alleen de oppervlakte van de ruimte, maar bijvoorbeeld ook de eventuele machinegeluiden. Dit plan komt voort uit speciale software waarbij wij de ruimte intekenen en direct kunnen bepalen hoeveel speakers er nodig zijn, en waar deze idealiter geplaatst moeten worden. Zo ontstaat een offerte die voldoet aan uw specifieke wensen en situatie.

Ook de montage doen wij graag voor u. Een vakkundig en representatief team of installateur komt alles bij u installeren en afmonteren. Uiteraard beschikken zij over alle productkennis om u exact over de werking van de nieuwe installatie te informeren en nemen daar ook graag de tijd voor. Om de eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken bereiden wij de klussen zorgvuldig voor en voeren deze op een door u gewenst moment uit.

Voorbeeld projecttekening

bla bla

Onze referenties:

Sabic - Bergen op Zoom

Rotako BV - Zevenbergen

Orthodontiepraktijk Orthe Billet - Vlaardingen

Health Sports Club Westduin - Den Haag

VSO De Hoge Brug - Rotterdam

Versluisgroep - Sassenheim

Stichting RoMeO - Rotterdam

All Art Design - Oud-Gastel

PTR Holland - Rotterdam

Autobedrijf Thur - Genderen

ColorWood - Bergschenhoek

Sensitech - Sassenheim

Winkelcentrum Hovenpassage - Delft

Jan Tinbergen College - Roosendaal

Woonkwartier - Zevenbergen

Peek Creative Service - Etten-Leur

Home of Happy Brands - Lochem

Ginger Lifestyle - Weesp

Simon de Vogel B.V. - Den Haag

De van Oldenbarneveltschool - Rotterdam

Ondernemersvereniging Den Hoorn - Den Hoorn

Brouhaha - Breda

DHL Supply Chain - Bergen op Zoom

Ricoh Europe - Bergen op Zoom

Star OGP - Moerdijk

C.F.I. Projectinrichting - Maasland

Neem direct contact met ons op