Muziek op de werkvloer

MUZIEK TIJDENS HET WERK IS BELANGRIJK!

... en dat is zelfs wetenschappelijk bewezen!

95% van werkend Nederland vindt werken met muziek leuker en meer dan 80% van de mensen zegt harder te werken met het juiste achtergrondgeluid.
Op kantoor, in de werkplaats en in de bedrijfskantine draagt muziek bij aan een gezellige werksfeer. Radio luisteren is daarbij onverminderd populair en zorgt voor de nodige arbeidsvreugde.

Muziek op de werkvloer is een secundair proces in het bedrijf, maar wel met enorme invloed op de primaire bedrijfsprocessen. Reden genoeg om na te denken over de audio inrichting van bedrijfsruimtes met slimme, doordachte audiosystemen, die overlast tegengaan en irritaties verminderen. Door gebruik te maken van bestaande producten en technieken in combinatie met de kennis van Sol 4 zijn wij instaat om deze systemen op maat te calculeren op basis van de unieke eigenschappen en kenmerken van het bedrijf.

(achtergrond)Muziekinstallatie

Professionele geluids- of muziekinstallatie voor diverse toepassingen, dat is het expertisegebied van Sol 4. Wij leveren en installeren maatwerk geluidsinstallaties op basis van uw specifieke wensen.

Omroepinstallatie

Sol 4 is specialist in omroepinstallaties. Bedrijven, instellingen, winkels en sportverenigingen zijn veelal toepassingsgebieden voor omroepinstallaties.

 

Pauze alarmering

Voor veel bedrijven hebben wij al pauzealarmering geïnstalleerd. Vaak is dit eenvoudig te implementeren in bestaande geluidsinstallaties.Wij adviseren u hier graag over.

Wij werken onder andere voor:

Goossens Wonen en Slapen
LUSH
IKEA
Intersport
Morgana Bedden
Plantage Boekhandel
The Village
VakantieXpert
de Bijenkorf
DIESEL

Schuurman Schoenen
GINGER Lifestyle
PLUS Jongenotter
Toyota DIGO
Traiteur Simon de Vogel
Wessels Kaas en Noten
Winkelcentrum “De Hovenpassage” Delft
Winkelcentrum “Oranjerie” Apeldoorn
Autobedrijf Thur
Bakker Jaap

Boerenbond
DOK Delft
EetIdee Koot
Stichting Apenheul
Jan van Sundert
KLM Crown Lounge
KEGA Retail

en vele anderen!

Neem contact met ons op

Meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Neem contact met ons op voor vragen en tarieven. Wij voorzien u graag van alle informatie!

Telefoon: (+31) 15 - 889 67 09

Email: info@sol4.nl

Apart-Audio

Sol 4 is dealer van Apart Audio.

Sol 4 werkt volledig merkonafhankelijk omdat wij de componenten uitkiezen welke het beste passen bij uw vraagstuk. Toch hebben wij een merk dat aansluit bij de meeste vraagstukken uit de markt, Apart Audio.

Apart Audio biedt een compleet assortiment aan luidsprekers en audio apparatuur. Uiterst betrouwbare producten voor industrieel gebruik tegen scherpe tarieven.
Bovendien ontvangt u op alle producten van Apart Audio 5 jaar fabrieksgarantie!

Naast producten van Apart leveren wij ook de producten van RCF, PASO, Optimus, TOA, BOSE, Bosch, Merlaud en vele anderen.

Bekijk het filmpje over Muziek op de werkvloer. Uitgezonden door RTL Z.

Neem direct contact met ons op