COVID-19 audio oplossingen op maat (met voorbeelden)

COVID-19 vraagt om unieke oplossingen. Oplossingen voor het aanspreken en activeren van mensen en te wijzen op hun verantwoordelijkheden en mogelijkheden tijdens de Corona-pandemie. Audio kan hierbij goed helpen. Audioboodschappen kunnen mensen op vriendelijke wijze attenderen en hierdoor zijn bezoekersstromen beter te managen.

Sol 4 biedt hiervoor oplossingen op maat:

Voorbeeld 1:

Via een bestaande geluidsinstallatie kunnen wij geautomatiseerd iedere X aantal minuten (binnen de openingstijden) een boodschap omroepen zoals: “Uw gezondheid, en die van onze medewerkers is belangrijk. In verband met de Corona maatregelen vragen wij u 1,5 meter afstand te houden en uitsluitend contactloos te betalen”.

Voorbeeld 2:

Via een losse inbouw of opbouwspeaker kunnen wij middels een tijdelijke voorziening via een bewegin

gsmelder een boodschap af laten spelen met bijvoorbeeld: “Fijn dat u er bent. Houd rekening met de maatregelen van het RIVM. En vergeet niet uw handen te ontsmetten met de dispenser aan uw linkerzijde”

.

Voorbeeld 3:

Een medewerker kan via een drukknop (of via een app) op afstand een boodschap starten. Bijvoorbeeld: “Het wordt druk op deze plek. Vergeet niet te letten op de afstand”!

 

Maatwerk in audio-oplossingen.
Sol 4 heeft zich sinds 2006 gespecialiseerd in audio-oplossingen op maat. Van omroepinstallaties tot volledige geluidsinstallaties met maatwerk componenten. De Missie van Sol 4: Wij willen mensen blij maken met audio. We zijn er dan ook trots op dat Sol 4 er keer op keer in slaagt om betrouwbare geluidsinstallaties samen te stellen die de continuïteit waarborgen en eenvoudig bedienbaar zijn.
Daag ons uit met uw unieke vraagstuk. Wij realiseren oplossingen!

 

Neem contact met ons op.

Sol 4 Audio
Telefoon: 015-8896709
E-mail: info@sol4.nl