Tel
 

Pauze-alarm aanpassen

Om 1,5 meter afstand van elkaar te houden werken steeds meer bedrijven met verschillende pauzegroepen. Dankzij onze digitale pauze-alarmen is het mogelijk om voor verschillende groepen, verschillende pauze-signalen af te spelen. Heeft u een digitaal pauze-alarm van ons, lees dan hieronder de instructie om de tijden aan te passen of toe te voegen. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.
Nog geen digitaal pauze-alarm?
Neem contact met ons op, we programmeren op maat en versturen hem vandaag nog!

ID-AL My Music Player / My Music Player LE

 • Download en installeer deze software: http://download.id-al.com/software/Scheduler/Install_Scheduler_2_3_1_2.exe.
 • In de pauzeplayer zit aan de achterzijde een USB stick. Als je deze eruit haalt en in je (Windows) computer doet vindt je een bestandje “Scheduler”, deze bevind zich in de map “SYSTEM”. Let op, dit werkt niet bij APPLE systemen.
 • Dubbelklik op dit bestand.
 • Druk op de dagplanning dan komen de tijden tevoorschijn.
 • Door een dubbel klik kan je de tijd aanpassen (uren en minuten).
 • Opslaan als je klaar bent en USB weer terug in het apparaat doen.
 • Apparaat even van de spanning afhalen en de stekker weer terug erin doen. De nieuwe programmering is nu geactiveerd.

ID-AL ChronoPlayer

 • Download en installeer deze software: http://download.id-al.com/software/Scheduler/Install_Scheduler_2_3_1_2.exe.
 • In de pauzeplayer zit aan de achterzijde een USB stick, of aan de voorzijde een SD-Kaart. Als je deze eruit haalt en in je (Windows) computer doet vindt je een bestandje “Scheduler”. Let op, dit werkt niet bij APPLE systemen.
 • Dubbelklik op dit bestand.
 • Druk op de dagplanning dan komen de tijden tevoorschijn.
 • Door een dubbel klik kan je de tijd aanpassen (uren en minuten).
 • Opslaan als je klaar bent en USB/SD weer terug in het apparaat doen.
 • Apparaat even van de spanning afhalen en de stekker weer terug erin doen. De nieuwe programmering is nu geactiveerd.

Wij maken gebruik van cookies om uw browse-ervaring te verbeteren en ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over ons gebruik van cookies en hoe u deze kunt beheren.