Vaste geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Sol 4 adviseert, levert en monteert complete geluidsinstallaties voor industriële toepassingen. Op maat gemaakt op basis van de specifieke wensen en passend bij de aard van het werk.

Onze geluidsinstallaties kunnen afgesteld worden zodat deze voldoen aan de ARBO normen.

Omroepinstallaties

Ding Dong: "BHV, bij laad en los dock". Dat zou zomaar een toepassing kunnen zijn van een omroepinstallatie in een bedrijfshal. Wij maken omroepinstallaties op maat waarbij de spraakverstaanbaarheid essentieel is. Deze systemen zouden tevens ook voor achtergrondmuziek gebruikt kunnen worden.

Pauze-signalering

Een pauze-alarm zorg voor rust op de werkvloer. Wij maken geluidisnstallaties waar pauze-alarmering vaak onderdeel van is. Gepland op vaste tijden kunnen wij een signaal laten afgaan over de geluidsinstallaties.

Voor variabele pauzetijden hebben wij een app beschikbaar voor de smartphone waarmee een leidinggevende zelf op het gewenste moment een alarm door de geluidsinstallatie kan laten afspelen.

6 reden om te kiezen voor een centrale geluidsinstallatie.

De beste geluidskwaliteit. Voor bedrijfshallen zetten wij veelal een internettuner in. Hiermee ontvangt u een kraakvrij digitaal signaal van top kwaliteit. Het kan niet kraken en klinkt daarom altijd prettig.

Multifunctioneel gebruik van een centrale geluidsinstallatie. (Achtergrond)muziek, omroep en pauze-alarmering kunnen over één geluidsysteem. Deze kan ook gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een brandmeldcentrale. Een zeer efficiënte oplossing.

Perfecte dekking van muziek en omroep in uw hele bedrijfshal. Omdat wij een audioplan maken op basis van de kenmerken van het pand zorgen wij voor een egale dekking en optimale verstaanbaarheid.

Een systeem dat voldoet aan de ARBO geluidsnormen (<80 dB). In veel gevallen kunnen wij de geluidsinstallatie begrenzen zodat deze voldoet aan de normen. Zo is er op de werkvloer nog steeds de mogelijkheid om het geluid harder of zachter te zetten, maar altijd binnen de norm.

Geen overlast van losse radio’s. Ervaring leert dat losse radio's veel overlast veroorzaken op de werkvloer door verschillende zenders en geluidsniveaus. Een centrale geluidsinstallatie voorkomt een kakofonie van geluid.

Efficiënt communiceren met al uw medewerkers. Snel schakelen in een noodsituatie of iedereen bereiken kan met een centraal geluidssysteem.

Drie merken zorgen samen voor één geweldige geluidsinstallatie!

 

Apart Audio biedt een compleet assortiment aan luidsprekers en audio apparatuur. Uiterst betrouwbare producten voor industrieel gebruik.

Community bouwt zwaardere speakers voor intensief industrieel gebruik die ook geschikt zijn voor buitentoepassingen.

PowerSoft is een Italiaanse fabrikant van versterkers die alle componenten zelf maakt en dankzij het Green Audio Power label tot wel 40% minder energie verbruikt bij zware vermogens.

Bovendien ontvangt u op alle producten van Apart Audio, Community en PowerSoft, welke u aankoopt via Sol 4 Audio, 5 jaar fabrieksgarantie!

 

Naast producten van Apart, Community en PowerSoft leveren wij ook de producten van RCF, PASO, Optimus, TOA, BOSE, Bosch, Merlaud en vele anderen.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Apart Audio

Sol 4 is dealer van Apart Audio.

Sol 4 werkt volledig merkonafhankelijk omdat wij de componenten uitkiezen welke het beste passen bij uw vraagstuk. Toch hebben wij een merk dat aansluit bij de meeste vraagstukken uit de markt, Apart Audio.

Apart Audio biedt een compleet assortiment aan luidsprekers en audio apparatuur. Uiterst betrouwbare producten voor industrieel gebruik tegen scherpe tarieven.
Bovendien ontvangt u op alle producten van Apart Audio 5 jaar fabrieksgarantie!

Naast producten van Apart leveren wij ook de producten van RCF, PASO, Optimus, TOA, BOSE, Bosch, Merlaud en vele anderen.

De producten van Apart Audio