Sol 4

Sol 4 is gespecialiseerd in audio systemen voor onder meer retail, horeca, musea, beurzen, industrie, instellingen en overheid. Sol 4 heeft veel kennis en ervaring en kan u van dienst zijn met complete maatwerk oplossingen. Sol 4 heeft daar alle middelen voor in huis. Naast complete audio systemen creëren wij desgewenst ook de content: Commercials, jingles en andere vormgeving voor uw systeem produceren wij in onze eigen studio.

Sol 4 is exclusief dealer van de Geluidsdouche. De Geluidsdouche is een speaker die geluid kan richten. Mensen die onder de speaker staan horen het geluid, mensen die ernaast staan horen niets. Deze systemen kennen veel mogelijkheden en zijn perfect toepasbaar in bijvoorbeeld musea, beurspresentaties, retail-omgevingen of in andere grotere ruimtes waar een boodschap gericht gebracht moet worden. De 1-op-1 communicatie met passanten wordt dankzij de Geluidsdouche van Sol 4 optimaal benut.

Sol 4 heeft RadIS ontwikkeld. RadIS staat voor Radio In-Store en is een (gesloten) audionetwerk waarmee u dezelfde audio op meerdere plaatsen kunt afspelen. Ideaal voor bijvoorbeeld retailers met meerdere filialen en fabrikanten die wisselende content willen uitzenden bij hun afnemers. RadIS heeft inmiddels zijn waarde ruimschoots bewezen, is eenvoudig in het gebruik en nog belangrijker het systeem is in de praktijk volledig betrouwbaar gebleken.

Sol 4 houd van uitdagingen in haar vakgebied. Het is onze visie dat de systemen die wij leveren geheel naar uw wensen functioneren en dit betekent dat Sol 4 uw totaalleverancier is voor “Solid Sound Solutions, built with Soul”. Daag Sol 4 uit en vertel ons wat u wenst. Wij maken en verbeteren het waardoor u een systeem heeft wat precies doet wat u wilt, en uiteindelijk nog veel meer…
Onze klantrelaties onderschrijven dit en zijn op hun beurt onze beste ambassadeurs.

 

Sol 4 in highlights

  • Sol 4 is een jong en innovatief bedrijf.
  • Sol 4 is gespecialiseerd in geluid, dat is ook precies waar Sol 4 in uitblinkt.
  • Sol 4 staat voor Soul en Solid Sound Solutions!
  • Sol 4 is creatief, innovatief, en altijd bereid met u mee te denken.
  • Sol 4 geeft een eerlijk gedegen advies en maakt heldere afspraken, Sol 4 doet wat het beloofd!
  • Sol 4 werkt on-site, het is namelijk uw locatie waar onze systemen toegepast kunnen worden.
  • Sol 4 heeft ook gedegen ervaring in het maken van jingles, radiocommercials, voice-overs, enzovoorts!
  • Sol 4 mag zich met trots In-store audio expert noemen.