Service

Installatie

Sol 4 heeft alles kennis in huis om u volledig te ontzorgen in de installatie en montage van een nieuwe AV installatie. Voor ieder project dat Sol 4  doet hebben we de kennis in huis.

Doe het zelf

Zelf aan de slag? Leuk! Bij levering van apparatuur voorzien wij u graag van alle informatie en een goede instructie om zelf de materialen te installeren En komt u er niet uit, dan ondersteunen wij u graag.

Advies

Onze kennis ligt in de volledige AV markt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op audiovisueel vlak. Onze kennis is up to date om te adviseren in actuele mogelijkheden binnen de branche.

Onderhoud

Inherent aan techniek is het onderhoud ervan. Sol 4 voert graag periodiek onderhoud uit aan apparatuur om de levensduur te vergroten.

Storing

Ons team staat garant voor adequate oplossing voor alle mogelijke storingen aan uw apparatuur. Onze goed uitgeruste monteurs helpen u graag op storingen te verhelpen.

Ondersteuning

Ondersteuning biedt Sol 4 waar nodig, of het nu gaat om het kiezen van de juiste instellingen van uw apparatuur. Telefonisch staan we altijd voor u klaar en indien gewenst komen wij graag op locatie voor ondersteuning op AV gebied.