Kwekerij De Veranda

Kwekerij-De-Veranda-logo-2014-1024x356Kwekerij De Veranda staat voor een aantrekkelijk assortiment van de stoere Kalanchoë. Sol 4 mocht voor dit mooie bedrijf een compleet nieuwe geluidsinstallatie aanleggen op basis van de producten van Apart-Audio. Samen met ondernemer Fred van Luijk is een configuratie gekozen welke toekomstbestendig is. Bovendien is er nu een mogelijkheid voor omroepberichten welke door de gehele tuin te horen is.

 

Voor dit project gebruikten wij de Apart Audio MA200 versterker. Deze 100 volt versterker heeft een maximaal vermogen van 200 watt. Tevens gebruikten wij een PCR3000MKII als muziekbron voor deze versterker. De PCR3000 heeft voor radio een FM en DAB+ chipset en een CD speler. Bovendien heeft dit apparaat ook de mogelijkheid om geluid af te spelen via USB of SD geheugenkaart en Bluetooth. Hierdoor kan hij ook muziek afspelen via streamingdiensten als Spotify of Deezer. De installatie beschikt over een microfoon voor omroepberichten en op meerdere plekken kan het volume gestuurd worden van de speakers.

In de kas hangen diverse MP16 speakers en in de schuur een SPH20 bolspeaker. De eigenschappen van beide speakers voldoen aan de wensen van het bedrijf. de SPH20 heeft op een hoogte van 4 meter +/- 250 m2 oppervlakte waar het geluid te horen is. Ideaal voor in de schuur van deze kwekerij. 

Gebruikte apparatuur