Ginger Weesp

Ginger is een voortdurende flirt van het Oosten en het Westen, een combinatie van Aziatische vibes met een Scandinavisch gevoel van duidelijkheid. De producten van Ginger zijn eigenzinnig en funky.
 
Vanuit de nieuwe Nederlandse importeur/distributeur heeft Sol 4 de opdracht gekregen om de showroom/winkel in Weesp te voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie én de stand welke zij hebben in bij TICA, de groothandel in home, gift, garden en fashion.
 
De winkel is voorzien van een complete geluidsinstallatie van Apart, op basis van de Mask speakers van Apart met bijpassende versterker en Apart digitale FM tuner en Internet radio player. De ingezette Mask6T speakers zijn dankzij de 16 Ω speaker kan deze in serie doorgelust worden. Tevens is om het geluid een extra element mee te geven een subwoofer toegepast.
 
De stand bij TICA is een technologische uitdaging. Hiervoor leverde Sol 4 een showcontroller en relaiskast om in een tijdlijn audio af te spelen en diverse andere effecten toe te voegen aan een beleving. Zo worden dankzij de showcontroller van ID-AL niet alleen lichteffecten gestart maar ook een fontein wordt in- en uitgeschakeld wordt er geur toegevoegd aan de beleving. Als speaker is hier de Mask2 ingezet. een kleine subtiele speaker met uitstekende geluidskwaliteit.

 

Gebruikte apparatuur in Weesp

Gebruikte apparatuur bij TICA