Geluidsdouche

De Geluidsdouche (Hypersound - Soundshower) is een speaker die geluid kan richten. De Geluidsdouche stuurt geluid in één richting. Mensen die onder de speaker staan horen het geluid, mensen die ernaast staan horen niets. Deze systemen kennen veel mogelijkheden en zijn perfect toepasbaar in bijvoorbeeld retail-omgevingen, beurspresentaties, musea, of in andere ruimtes waar een boodschap gericht gebracht moet worden. De 1-op-1 communicatie met passanten wordt dankzij de Geluidsdouche van Sol 4 optimaal benut. De speaker stuurt 100% gericht geluid. Onder Onze projecten kunt u een aantal voorbeelden van toepassingen lezen. 

De geluidsdouche wordt exclusief verkocht, verhuurd en gemonteerd door Sol 4. Sol 4 is gespecialiseerd in alle facetten van deze audio-innovatie. Alle apparatuur die geïnstalleerd wordt is gemaakt voor zeer intensief (industrieel) gebruik. De systemen kunnen 7 dagen per week en 24 uur per dag worden gebruikt. Alle producten worden geleverd met garantie en defecte apparatuur kan binnen 24 uur vervangen of gerepareerd worden. De continuïteit wordt dus gewaarborgd.

Toepassing

 

Er zijn ontelbaar veel toepassingen te verzinnen voor de Geluidsdouche.

 

Gebruik het bijvoorbeeld:

- als een geluidsdouche.

- als aanvulling om uw presentatie op bijvoorbeeld beurzen, congressen of lezingen.

- in de retail als een medium om nieuwe producten aan te prijzen of om impuls aankopen te stimuleren.

- om audio aan beeld toe te voegen. Bijvoorbeeld in “Narrowcasting” of (interactieve) productpresentaties.

Traditionele speaker in vergelijking met een Geluidsdouche

Modellen

De Geluidsdouche is beschikbaar in twee varianten; Mono en Stereo. De Mono bevat één versterker en één speaker, de Stereo bevat één versterker en twee speakers.

Sol 4 levert tevens alle benodigde extra's voor deze producten. Niet alleen bevestigingsmateriaal en bekabeling hebben wij op voorraad maar ook de juiste mediaplayers kunnen wij meeleveren. Wij adviseren u hier graag in. 

Specificaties

Frequentiebereik: 300 Hz – 18 KHz

Bereik in meters: maximaal 15 meter

Vermogen: 85 – 90 dB

Spreiding vanuit speaker: 3°

Power: 30 Volt DC (Input: 230 Volt / 100 Volt)

Verbruik: Maximaal 15 Watt

Aansturing: RCA (tulp-tulp)

Leverbaar in zwart en wit