Skyradio – In-store

SKYRADIOSky Radio is dé muziekzender van Nederland die zich richt op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 30-54 jaar. Sky Radio wordt geprogrammeerd volgens het AC-format. Dit staat voor Adult Contemporary; volwassen popmuziek zonder extremen of gimmicks. Het format is wereldwijd een begrip, zeer geschikt voor de doelgroep 30-54 jaar en wordt continue gefinetuned naar de smaak van deze doelgroep.

Sky Radio heeft al jaren een krachtige positie in het radiolandschap. Dit komt door kernwaardes als kwaliteit, herkenbaarheid, unieke sound en de meeste muziek per uur. Artiesten als Ilse DeLange, Robbie Williams, Alain Clark, Caro Emerald, John Mayer, Madonna en Guus Meeuwis staan centraal op de zender.

 

Profiel luisteraar

Sky Radio is de bereikzender bij uitstek. Wekelijks luisteren zo’n 3,3 miljoen verschillende mensen naar Sky Radio. Sky Radio enorm geliefd in de doelgroep 30-54 jaar, bij zowel de mannen als de vrouwen staat Sky Radio ook in de top bij de commercieel interessante doelgroepen vrouwen 20-49 jaar, shoppers 20-49 jaar, mannen 20-49 jaar en AB1 20-49 jaar.

 

In-Store

Sol 4 en Sky Radio hebben samen Sky Radio in-store opgezet. Een in-store kanaal met de bekende klanken van Sky Radio zonder serviceinformatie (nieuws, weer en verkeer) en commercials. Dit laatste is erg interessant voor retail organisaties omdat eventuele adverterende concurrenten niet op de winkelvloer te horen zijn. De basis van Sky Radio in-store is een doordachte playlist van muziek aangeboden via een zeer betrouwbare internetstream. De stream is 24/7 online. Sol 4 levert daarnaast alle hardware om de stream hoorbaar te maken op de locatie, eventueel via de bestaande geluidsinstallatie.

Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met Sol 4, of de sales afdeling van Skyradio 101 FM.